Doktorlar dizisindeki Ela karakteri ile ünlenip Türkiye'nin en zengin ailesine gelin olan Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan domuz gribine yakalandı. Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan acilen İstanbul'a döndü. Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan'ın hastalığı kayak için gittikleri Kayseri'deki tatil merkezinde kaptıkları öğrenildi

Yasemin Özilhan ve eşi İzzet Özilhan'ın domuz gribini tatilde arkadaşlarından kaptıkları öğrenildi. Acilen hastaneye başvuran Yasemin ve İzzet Özilhan çifti domuz gribi tedavisi görüyorlar.

DOKTORLAR DİZİSİNİN ELA'SI YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

Türk izleyicisi Yasemin Özilhan'ı Doktorlar dizisindeki Ela karakteri ile tanıdı. 2006-2010 sezonunda ekrana gelen Doktorlar dizisi Yasemin Ergene'nin hayatını değiştirdi. Dizide onu görüp aşık olan işadamı İzzet Özilhan ile ekranlara veda edip sosyeteye girdi.

İZZET ÖZİLHAN KİMDİR?

Yasemin Ergene ile evlenip onu sosyetenin gözdesi yapan İzzet ÖzilhanTürkiye'nin en zengin ailelerinden birinin üyesi. İzzet Özilhan , Anadolu Grubu'nun sahibi Tuncay Özilhan'ın oğlu. 27 Ağustos 1981 doğumlu olan İzzet Özilhan dedesinin ismini taşıyor.

İzzet Özilhan ile Yasemin Özilhan 16 temmuz 2011'de evlendi.

ÇOCUKLARININ İSİMLERİ:

Yasemin ve İzzet Özilhan'ın bu evlilikten 2 kızları dünyaya geldi. İlk kızları Emine 2012 doğumlu. İkinci kızları Ela ise 2013'te dünyaya geldi ve Yasemin Ergene'nin Doktorlar dizisindeki ismini taşıyor.