Bununla birlikte, Güney Afrika'daki köylüler, koyunlarından birinin yarı-koyun, yarı-insan bir "şeytan kuzu" doğurduğuna inandırıldılar.

Yaratık pembe cildi, insansı yüzü ve toynakları ile doğdu.

Gazetevatan'ın haberine göre, köylülerden bazıları, insan koyun birleşiminin bir sonucu olduğuna inanırken, bazıları hayvanın erkek sperminin bir koyuna enjekte edilmesi sonucu olduğuna inanıyor.

Peki gerçek öyle mi?

Hayır bu bir İnsan hayvan karışımı hibrit yaratık değil. Tarımsal yetkililer, görünüşün gerçek olduğunu doğruladı ve ölü doğan hayvanın kuzu olduğunu bildirdi.

Veteriner Hizmetleri Genel Müdürü Dr Lubabalo Mrwebi, kuzunun "İlk bakışta bir insana benzeyen fakat gerçekte insan olmayan ve gebeliğin erken safhasında Rift Vadisi Ateşi sebebiyle bir koyun tarafından ölü olarak doğurulan bir erkek kuzu" olduğunu söyledi.

Dr Lubabalo Mrwebi, ayrıca, "Hamileliğin erken evrelerinde hayvanlara bulaşması pek olağandışı değildir ve koyun yoğun yağışın yaşandığı bir dönemde hamile kalmıştır. Yani Rift Vadisi Ateşinin vektörleri olarak bilinen sivrisineklerin yoğun olduğu dönemde..." diye konuştu.