Satılık yerler arasında birbirinden değerli turizm arsaları, akaryakıt istasyon alanı, oto galeri taşınmazları bulunuyor. Satışlar, KDV'den muaf olacak. Yüzde 25 peşinatla 24 ay vade imkanı tanınıyor.

İşte, satışa çıkarılan taşınmazlar: Aydın Didim ve Kuşadası'nda 31 adet arsa, Balıkesir Edremit'de 7 adet turizm-konut arsası, Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nde 5 adet arsa, Edirne Enez'de 6 adet konut arsası, Bursa Osmangazi'de 1 adet konut arsası, Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı'nda 13 adet konut arsası, Ankara Bala, Gölbaşı ve Sincan'da 33 adet arsa, Mersin Erdemli ve Yenişehir'de 28 adet arsa, Samsun İlkadım'da 1 adet konut arsası, Hatay Kumlu'da 1 adet arsa, Nevşehir Kozaklı'da 24 adet turizm tesis alanı.

OTOGALERİ ALANI

Sözcü'nün haberine göre, satışa çıkan taşınmazlar arasında Niğde Bor'da 4 adet konut arsası, Kütahya Merkez'de 2 adet arsa, Kayseri Melikgazi'de 4 adet konut arsası, Adana Sarıçam, Kozan ve Çukurova'da 7 adet arsa, Adıyaman Merkez'de 3 adet ticaret-konut arsası, Şırnak Cizre'de 1 adet akaryakıt ve bakım istasyon arsası ve Şanlıurfa Eyyübiye'de 1 adet otogalericiler alanı da var.

Bodrum'da 2 arsa da satışta

Satışa çıkarılan taşınmazlar arasında İstanbul Şile'de 4 adet günübirlik turizm tesis ve park alanı ve İzmir Aliağa, Bayındır, Bornova, Çeşme, Dikili, Menderes, Seferihisar ve Gaziemir'de 47 adet arsa da var. Muğla Bodrum'da 2 adet konut arsası ve Antalya Aksu ve Konyaaltı'da 7 adet arsa da satışta.