Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Bursaspor deplasmanında 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"Maçta iki bölüm var." diyen Yanal, "İlk bölümüz bizim istediğimiz gibi olan bölüm, ikinci bölüm ise takımın rakibe karşı koyamadığı ve topun bizde kalamadığı anlar. Oyuncuların yediği baskıdan çıkamadığı anlar, bu baskıyı yememeliydik. Bu baskıyı kıracak oyuncularımız var. Baskının altında kaldık. Oyuncuları tekrar gözden geçireceğiz. Topun bizde kalmasını sağlayacak organizasyon yapmak zorundayız." dedi.

Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemini eleştiren Ersun Yanal, "Trabzonspor maçında VAR tartışıldı, bu maçta çok tartışılacak. Sanırım bugün de bunları en iyi uygulayan hakemler vardı. Anladığım kadarıyla oldukça çelişkili bilgiler var. Umarım en kısa süre içerisinde bu tip çelişkilerin olmadığı bir sistem oturmuş olur. Asla oynadığı oyunun dışında bir şeye sığınmadan dik durmalıyız. Oyuncularımla aramdaki ilişki bu şekilde. Biz hep dik duracağız. Yediğimiz baskıdan sonra çözümü biz üreteceğiz, bu bir mazeret değil ama ülke futbolunun içinde bulunan tartışma daha sağlıklı hale gelmeli." ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer sorusuna deneyimli teknik adam, "Konumuz transfer değil. Konumuz bugünkü oyun. Bugünkü performanslar hakkında konuşayım. İlk yarıdaki oyunu maçın geneline yaysak daha farklı olurdu." şeklinde cevap verdi.