Abdurrahim Albayrak, Galatasaray gündeminde yer alan gelişmeler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın eski yöneticisi Albayrak; Tudor'dan Fatih Terim'e, Sabri'den Sneijder'e kadar birçok konuda flaş ifadeler kullandı. Yönetimde olduğu zamanda Pepe ve Dani Alves'i transfer etmek istediklerini söyleyen Abdurrahim Albayrak, Alves ile büyük ölçüde anlaştıklarını da vurguladı.

Albayrak'ın açıklamalarından satırbaşları...

Taraftarla aynı dili konuşuyoruz. Tudor her maça farklı 11'le çıkıyor. Sivas Belediyespor maçından sonra gazetelere göre; devre arasında hoca oyuncuları haşlamış ve takım maçı almış. Beşiktaş maçının devre arasında ne oldu?

BIRAKTIĞIMIZ GALATASARAY'I İSTİYORUZ

Alanya ve Beşiktaş maçı Galatasaray'ın hocası için son maç derseniz, Beşiktaş maçı için futbolculara bir koz olur. Oynayan ve oynamayanlar olur. Tudor'a kadar yönetimin çok hatası var. Biz bıraktığımız Galatasaray'ı istiyoruz. Üç tane kupa kaldık. Alınmadık kupa bırakmadık. Hiç kimsenin aklına gelmeyen Hamza Hoca'yı getirdim. Kendi oğluma bile ismini söylemedim. Bunlar çok ciddi işler. Kendi işinizi nasıl idare ederseniz başarılı olursun. Sadece kartvizit bastırmak için yönetime girenler var.

MELO, SABRİ VE SNEİJDER SÖZLERİ

Mert Çetin mesela Arda'nın tercümanlığını bıraktı ve o dönem geldi. O zaman bir ekip oluşturmuştuk. Dünyanın en zor işlerinden biri yıldız oyuncuyu son yıllarında oynatmaktır. Son geldiğimde de bunlardan biri de Sneijder ve Sabri oldu. Sneijder'e, 'Sözleşme şimdi uzatmazsan bu senin için daha iyi olacak. Takım başarılar kazanacak ve kazancın artabilir.' dedik. Sabri'yi geri takıma aldık. Biz Eboue ile çok üstün başarılar kazandık. Melo, aslanlar gibi oynuyordu. Melo ben gittiğim gün 'Baba ben gidiyorum.' dedi. O hırs o takıma yansıyordu. Taraftarlarla bir oluyorduk ve kupa bırakmıyorduk.

TUDOR GÖNDERİLMELİ Mİ?

Geç kalındı. Alanyaspor ve Sivas maçında yıldız Yasin. Beşiktaş maçında Yasin yoktu. Muslera'nın hatalı golden sonra üzüntüsü beni bitirdi. Son dakikalarda bitmek bilmeyen Beşiktaş atakları... İlk defa bir Galatasaray maçı bitsin diye dua ettim. Bir taraftan Quaresma, bir taraftan da Babel ve Gökhan Gönül geliyorlar. Sabri ve Hakan Balta'yı koysan; vallahi de bunlardan iyi oynardı.

TERİM PEPE'Yİ İÇOK İSTEDİ

"Fatih Terim, Pepe'yi çok istiyordu. Ben Real Madrid ile konuştum fakat vermek istemediler. Eğer futbolcu bunu duyarsa kafası karışır ve Real Madrid ile Galatasaray arasındaki dostluk bağlarının tehlikeye gireceğini dile getirdiler."

"DANİ ALVES İLE %95 ANLAŞTIK"

"Dani Alves için konuştuk %95 anlaştık, sadece alacağı bir komisyonda yükseklik vardı. Biz yönetime devam etseydik, Dani Alves Galatasaray'ın sağ beki olacaktı"

"SEN HAİNSİN DEDİM"

Abdürrahim Albayrak, "Galatasaray'da çalışan, kulübün ekmeğini yiyen birisi Galatasaray'ın 11'ini maçtan önce basından birine veriyordu. Yakasına yapıştım ve hemen buradan gitmesini söyledim. ‘Sen ne hainsin’ dedim kovdum." şeklinde konuştu