Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Maç 2-2 sona ererken sarı-lacivertli taraftarların büyük bir ekseriyeti tecrübeli eldiveni yuhaladı.

Taraftarın sevdiği bir figür olan Volkan Demirel, Göztepe maçının ardından yediği üst üste gollerin ardından eleştiri oklarının bir anda üzerine çevrilmesine sebebiyet verdi.

Yeni sezonda yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Volkan Demirel, Trabzonspor maçının ikinci golünde Olcay Şahan’ın uzak mesafeli golüne engel olamadı.

Bu golden sonra top her Volkan Demirel’in ayağına geldiğinde tribünlerden ıslık sesleri yükselirken bir kısmı ise tecrübeli kaleciyi alkışladı.

Tribünlerin bir kısmı “Volkan Demirel” tezahüratı yaparken bazıları da bu tezahüratı ıslıkladı.

Aykut Kocaman, Volkan'ın Göztepe'den yediği gol sonrasında UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynanan Vardar karşılaşmasında kaleyi yeni transfer Carlos Kameni'ye vermişti.

Tecrübeli file bekçiye sosyal medyada tepki yağdı. Ünlü hakem Ahmet Çakar'da attığı tweetinde ,"Yine gollerin iyisini Volkan yedi" diyerek tecrübeli eldivenin hatalı gol yemesine gönderme yaptı.