Şampiyonlar Ligi'nde Alman temsilcisi Leipzig'i 2-0'la geçerek müthiş bir başlangıç yapan Beşiktaş, rakibini Vodafone Park'ta adeta çimlere gömdü.

Vodafone Park'ta öyle bir atmosfer vardı ki, Leipzig'in en önemli oyuncularından 21 yaşındaki genç forvet Timo Werner, 32. dakikada oluşan gürültüden rahatsız olup oyundan çıkmak zorunda kaldı.

DOKTORU KULAK TIKACI VERDİ AMA...

Maç içinde Leipzig doktoru, Werner'e kulak tıkacı da verirken bu da işe yaramadı ve oyuncu 32. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Werner'in yerine Lukas Klostermann oyunda dahil oldu.

NEFES ALAMADI!

21 yaşındaki başarılı forvetin rahatsızlığı esnasında kenara gelerek takım doktoruna nefes alamadığını söylediği öğrenildi. Genç oyuncu Leipzig formasıyla bu sezon çıktığı 9 maçta 6 gol atmıştı.

OĞUZHAN’DAN AÇIKLAMA

Leipzig'in Almanya Milli Takımı'nda da forma giyen genç forveti Timo Werner'in taraftarların sesinden dolayı oyundan çıkmak istediğini belirten Oğuzhan, şu sözleri kullandı;

''LEIPZIG, ATMOSFERDEN ETKİLENDİ''

''Bence Leipzig, atmosferden inanılmaz etkilendi. İlk 20 dakika forvetleri Timo Werner, tribünlerden gelen sesler nedeniyle oyundan çıkmak istedi.

İkinci yarı tempoyu düşürdük. Biraz daha dikkatli oynasaydık 3'ü 4'ü bile bulabilirdik ikinci yarıda.

''DERBİYİ UNUTTUK, ŞAMPİYONLAR LİGİ..''

Geçen sene her şey bizim elimizdeydi son maça kalmıştı ama Dinamo Kiev maçında çok şanssız bir şekilde mağlup olmuştuk. Avrupa Ligi'nde çeyrek final yapmamızın da bu sezon daha başarılı olma isteğimizde etkisi var. Oyuncu olarak Şampiyonlar Ligi maçına çok kolay motive oluyorsunuz. Her şeyi unutuyorsun, derbide olan belli, onu da atlattık.

Telefonuma baktım, Türkiye'de taraflı, tarafsız herkesi sevindirmişiz. Bütün taraftarlar, bütün Türkiye arkamızda.''