Geri sayım sürüyor, Beşiktaş taraftarı, yeni stadında şampiyonluk hayalleri kuruyor. Bu atmosfer içinde gözler, Vodafone Arena’nın açılacağı ilk maç olan, Bursaspor sınavına çevrildi. Ancak 11 Nisan’daki kapışmanın biletine sahip olmak o kadar da kolay değil. Çünkü yönetimin yaptığı açıklamaya göre sadece 40 bin kadar bilet için 10 katı, 450 bin taraftar talepte bulundu.

Siyah- Beyazlı ekibin idarecileri, futbolcular ve hatta kulüp çalışanları, yakın çevrelerinden gelen bilet isteklerine karşılık vermekte zorlanırken passolig sonrasında ‘imkansız’ diye düşünülen karaborsa da tekrar hortladı. Maç hakkını başka isimlere devretmek isteyen fırsatçıların istediği rakamlar 2 bin ile 5 bin TL arasında değişiyor.

‘Yine tarih yazdılar’

Beşiktaş Yönetimi, ilgiden mutlu ama karşılık verilemeyecek taraftarlar için üzgün.

Siyah-Beyazlılar’ın bir tarih daha yazdığını söyleyen İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, “Taraftarımız ile gurur duyuyoruz. Beklentilerin çok üzerinde, karşılanması mümkün olmayan bir talep var. Dünyada böyle bir ilgi olduğunu sanmam” ifadelerini kullandı. Tekrar kendi statlarına kavuşmalarının lig yarışındaki performansını da etkileyeceğini iddia eden Çebi, “Kasımpaşa maçını unuttuk. Kalan haftalar için en az eskisi kadar umutluyuz. Bu statta şampiyonluk en büyük hayalimiz” mesajlarını yolladı.

Fanatik