Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı konuk eden Fenerbahçe sahadan 2-0'lık net bir skorla tur kapısını aralarken teknik direktör Vitor Pereira övgüleri topladı. Rakibe nefes aldırmayan taktiğiyle turu büyük ölçüde garantileyen Kanarya'da Portekizli teknik direktör harika bir maç çıkardıklarını söyledi. Pereira "Belki en iyi oyunumuz değildi ama çok iyi bir maç oynadık. Bu maçta kazanmayı çok istedik ve her şeyimizi sahaya koyduk. 2-0'lık galibiyet de çok iyi. Bunun karşılığını Moskova'da alacağız. Rövanşta üzerimize daha çok geleceklerdir. Oraya da savunma yapmaya değil, maçı kazanmaya gideceğiz" dedi.

LOKOMOTİV HOCASI BANA SELAM VERMEDİ

Vitor Pereira basın toplantısında, Rus takımının hocasının yaptığı 'terbiyesizliğî' anlattı. Portekizli hoca "Bir üzüntümü belirtmek istiyorum. Lokomotiv'in teknik direktörü bana selam vermedi. Eğer futbol sınırları içinde mücadele ediyorsak birbirimize selam vermeliyiz. Futbol başka, siyaset başka" dedi.

KARARLARIN HEPSİ TAKIM İÇİN

Pereira sözlerini şöyle tamamladı: "Biz 25 maç yenilmediğimiz dönemde de böyle oynuyorduk. Bizim kanımızda bu var. Kendi yapımızla, kanımızla varız. Rakip Real Madrid de olsa aynı şekilde oynayacağız. Van Persie konusuna gelirsek benim işim kutsal bir iş. Ailem de takımım da benim için kutsal. Bir kararı takımım için alırım. Herkesin emeğine saygı duyarım"