Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor... Başkan Fikret Orman, Başakşehir’e bayram sonrası teklif yapacak. Kartal, Visca için tüm şartları zorlama kararı aldı. Bu transfer için 3 milyon Euro+takas teklifinin yapılması bekleniyor.

Beşiktaş Edin Visca'nın transferi için şartları zorlama kararı aldı.... Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesiyle Başakşehir'in Bosna Hersekli yıldızını listesine alan Siyah-Beyazlı yönetim Edin Visca'nın yüksek bonservisine rağmen bu transfer için tüm adımları atarak Visca'yı kadroya katmayı planlıyor.

AVCI GÖRÜŞTÜ

Abdullah Avcı'nın Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede, "Edin Visca gibi bir oyuncuyu elbette takımda görmek isterim. Eğer maddi şartlarda anlaşırsanız bu transferi gerçekleştirin" dediği öğrenildi.

PARA+TAKAS

Bu gelişmenin ardından Başkan Fikret Orman'ın Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bayram sonrası bir görüşme gerçekleştireceği ortaya çıktı. Bu görüşmede para+takas teklifinin yapılması bekleniyor.


GÖZLER BAŞAKŞEHİR'DE

Beşiktaş'ın Visca için 3 milyon Euro ile birlikte takasta kullanılabilecek Lens, Medel, Mirin gibi isimleri teklif edeceği öne sürüldü. Beşiktaş ile iyi ilişkiler içinde olan Gümüşdağ'ın vereceği cevap merak konusu.