Ara transfer döneminde Chelsea'dan 1.5 yıllığına kiralanan Victor Moses, Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana ilk kez bu kadar iddialı konuştu.

Son Başakşehir maçındaki performansıyla eleştiri oklarını üstüne çeken isimlerden olan Moses, 26. haftadaki Sivasspor sınavı öncesi camiaya umut saçtı.

Uyum süreci içinde olduğunu belirten Nijeryalı futbolcu, "Ancak her maç kendimi daha iyi hissediyorum. Sivasspor karşısında da elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

28 yaşındaki futbolcu, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye Ligi kesinlikle zor. Hiçbir karşılaşma kolay geçmiyor. Ben de henüz yeterliği performansı gösteremediğimin farkındayım ama Sivasspor maçıyla çıkışa geçeceğime inanıyorum. Takımın üst sıralara çıkışında yardımcı olmak istiyorum. Bunu da yapmak için sahada tüm gücümle mücadele edeceğim. Bizi her koşulda destekleyen taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Bu hafta benim için olumlu anlamda başka olacak."

Süper Lig'de 7 maçta forma giyen Victor Moses, 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Bu karşılaşmalarda yüzde 78.7 pas isabetiyle oynayan Nijeryalı futbolcu, maç başına 1.7 şut, 0.4 kilit pas yaptı.