Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren ve takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan 34 yaşındaki Fransız futbolcu Mathieu Valbuena'nın geleceğinin artık netlik kazanmış gibi görünüyor.

Yunanistan'da yayım yapan Sport 24 adlı internet sitesi, adı Olympiakos ile birlikte anılan "Küçük Bisiklet" lakaplı futbolcunun transferinin artık yalnızca imzaya kaldığını duyurdu.

Sitenin okuyucularıyla paylaştığı haberde Valbuena'nın Fenerbahçe'nin ligde oynayacağı Antalyaspor maçının ardından Atina'ya uçacağı ve pazartesi günü sağlık kontrolünden geçirileceği kaydedildi.

Her şeyin planlandığı gibi gitmesi hâlinde ise yıldız futbolcunun aynı gün kendisini 1 yıllığına Olympiakos'a bağlayan sözleşmenin altına imza atacağı öğrenildi. Oyuncunun yıllık maaşının ise 1,5 milyon euro olacağı konuşuluyor.

Olympiakos'un başkanı Evangelos Marinakis de geçtiğimiz günlerde Valbuena ile ilgili bir soru üzerine "Transferi duyurduğumuzda aldığımız oyuncunun kim olduğunu öğreneceksiniz. Ancak şunu söyleyebilirim ki kendisi iyi bir oyuncu." cevabını vermişti.