Dünün Spice Girls'i bugünün beş çocuk annesi ve dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria, basında yer alan fotoğraflarda ifadesiz yüzünden dolayı zaman zaman "duygusuz" ithamlarıyla karşı karşıya kaldı. Ama Victoria Beckham'ın öyle olmadığı Indtagram'da yayınladı bir fotoğrafta ortaya çıktı.

Victori Beckham'ın ününü, biraz bu duygusuz yüz ifadesine bağlayanlarda oldu. Güzelliğiyle her zaman göz dolduran Victoria Beckham, kameralara nadiren gülümser, hele hele göz yaşı döktüğü hiç görülmemişti.Ta ki Instagramda paylaştığı bir fotoğrafı yayınlanana kadar. Victoria Beckham'ın bu fotoğrafında yanında en büyük oğlu Brooklyn vardı ve genç kadın gözyaşlarına boğulmuştu, çünkü18 yaşına daki oğlu, ilkez evden ayrılıp New York'da üniversite okumaya gidecekti.Victoria Beckham Instagram'da yayınladığı fotoğrafın altına şu noto düştü: "Hepiniz seninle gurur duyuyoruz Brooklyn. Gösterdiğin başarı sonucu üniversitede burslu okumaya hak kazandın. Seni o kadar çok seviyoruz ki. Seni çok özleyeceğim."

David ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu, Brooklyn, GQ dergisine verdi söyleşide: Ben biraz gerginim ve annem, evden ayrıldığım için çok üzgün. Ancak New York'ta sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Ayrıca orada, ömür boyu sürecek arkadaşlarımla tanışacağım. Bu yüzden çok heyecanlıyım." dedi.