Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, gündemi değerlendirdiği basın toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Bordo Mavili taraftarları ve basın mensuplarını eleştiren Ünal Karaman şunları söyledi:

"Parmak neden mi oyundan çıkıyor?"

Bugün 'Abdülkadir Parmak neden oyundan çıkıyor?' diye eleştirenler oluyor. Bakıyorum son 2 sezonda 1 gol, 2 asist yapan hatta sezon başı Samsunspor'a gitmek için araya adam koyan Parmak neden çıkıyormuş. Bana teşekkür etmeleri lazım.

"Bugün giderim, bakalım bu gençleri kim oynatıyor!"

Gençleri alıyoruz, tekrar gönderiyoruz. Hepsi benim için değer. Ben sizin gibi bakama, 'Onun bunun yakını' diyemem. Yetişmesi için beklemek lazım. Zaman lazım.

"Ben gerizekalıyım, ben bilmiyorum!"

Gerçekten medyaya çok teşekkür ediyorum! Çok adilsiniz gerçekten! Ben oyuncu çıkarıyorum, edilmemesi gereken sözler. Oyuncu alıyorum, çocuk daha girmeden bir sürü laf. Uzun adam çıkarsam gol yesek 'Uzun adamı çıkardı, gol yedi takım' diyeceksiniz. Ben gerizekalıyım! Ben salağım' Ben bilmiyorum! Tribündeki adam biliyor, gazeteci biliyor, ben bilmiyorum!

Beni geçin, profesyonelleri geçin ama bu çocuklara toz kondurmayın. Ümraniye'yi gördünüz, Hatay'ı gördünüz. Sakın küçümsemeyin. Onlar da ekmek kazanmak için çok çalışıyorlar. Olayı sadece 'Onu aldı, bunu çıkardı' diye görmeyin.