Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat Göztepe galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Ümit Özat, Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Biz artık kendi göbeğimizi kendimiz kesecek bir durumdayız” dedi. Özat, son dönemde gündeme gelen çocuk istismarı olayları ile ilgili,“Çocuk istismarına kalkışanları direk Taksim’in ortasında ibrete alem olsun diye sallandıracaksın” şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de 22. haftanın son maçında Gençlerbirliği sahasında Göztepe’yi konuk etti. Gençlerbirliği sahadan 3-0 galip ayrılırken maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özat, “İyi bir oyun oldu ve kazanmak güzel. Çalıştığımız yerlerden goller geldi. Topa hakim olmayı hedefledik ve başardık diye düşünüyorum. Oyuncularımın ayaklarına sağlık. Taraftarım bana destek verirse huzurlu oluyorum. Her takım taraftarıyla güzeldir. Gol yemediğimiz her maç bizim için galibiyet değerinde. " dedi.

“ÇOCUK İSTİSMARINA KALKIŞANLARI DİREK TAKSİM’İN ORTASINDA İBRETE ALEM OLSUN DİYE SALLANDIRACAKSIN”

Teknik Direktör Özat son dönemde gündeme gelen çocuk istismarına da değinerek, “Bu işin su götürür tarafı yok direkt idam cezası gelecek, kim çocuk istismarına kalkışıyorsa onu direkt Taksim'in ortasında sallandıracaksın. İnsanların canı yanıyor. Tabii ki burada ailelerin çocuklara susmayı değil konuşmayı öğretmesi lazım. Çocuklar bizim geleceğimiz. Bunları yapanların Taksim’in göbeğinde ibrete alem olsun diye sallandırılması lazım” dedi.