47 yaşındaki Madsen, cinayet ve cesedi parçalara ayırmakla suçlanıyor. Madsen’a yöneltilen suçlamalar arasında, 30 yaşındaki Kim Wall ile cinayetten önce cinsel saldırı suçlamasıda var.

Suçlamaları bugün kamuoyu ile paylaşan Danimarka savcılığı, Peter Madsen’ın Wall’u boğazını keserek ya da boğarak öldürdüğünü ve daha sonra parçalayıp denize attığını iddia ediyor.

Wall’un gövdesinde birçok bıçak yarası olduğunu belirten savcı, Madsen’ın Wall’ı daha hayattayken bıçakladığı bilgisini de paylaştı.

Savcılık, Madsen’ın tıbbi değerlendirmeye göre müebbet hapsini ya da ömür boyu akıl hastanesinde tutulmasını talep edecek.

akın bir plajda bulundu. Başı, bacakları ve kıyafetleri ise geçen Ekim ayında ağırlıklar bağlanmış çantalar içerisinde okyanus tabanından toplandı.

Denizaltıyı kasten batırdığına inanılan Madsen, Wall’ın ölümüyle ilgili çelişkili açıklamalar yapmıştı. Madsen önce Wall’u bir adada indirdiğini söyledi. Daha sonra ise Wall’un kazara denizaltında öldüğünü ve cesedini denize ‘gömdüğünü’ öne sürdü. Son olarak ise ceset parçalarını denize attığını itiraf etti.