Türk Telekom konuma bağlı olarak mobil pazarlama olanakları sunan IntelliMap ürünüyle, Bilişim sektörü ’nün Oscar’ sayılan, CODiE Ödülleri’nde "En İyi Pazarlama veya Kampanya Yönetimi Platformu" kategorisinde finale kaldı.

İçerik, eğitim ve yazılım endüstrisinde innaasyon, vizyon ve endüstri genelinde oluşturulan etkinin ödüllendirildiği SIIA CODiE Ödülleri’nde bu yıl ödül kazanan firmalar 18 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak.

Türk Telekom'un IntelliMap ürünü, Türk Telekom müşterilerinin sinyal aldıkları konumlara göre yoğunluk haritalarının oluşturulmasına ve analiz edilmesine olanak sağlıyor. Böylece bölgesel kullanıcı dağılımları, demografik özellikler, müşteri segmentleri ve GSM kullanım bilgileri geçmişe yönelik veya anlık olarak kapsamlı bir şekilde analiz edilebiliyor.

IntelliMap

Markaların ve kamu kurumlarının yatırımlarını ve hizmetlerini daha verimli ve karlı bir şekilde hayata geçirmelerine ve rekabet avantajı sağlamalarına katkıda bulunan Türk Telekom IntelliMap, Büyük Veri'ye anlam kazandırarak, firmaların katma değer oluşturmasını sağlıyor.