Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı 'Cesur ve Güzel' dizisi ekibi, önceki akşam Akatlar'daki bir mekanda finali kutladı. Yakışıklı oyuncu geceye eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile katıldı. Ünlü oyuncu, dün de sosyal medyada esip gürledi. Kıvanç Tatlıtuğ, Seren Serengil'in hakkındaki "Eşi istemediği için dizideki rol arkadaşı Tuba Büyüküstün'le öpüşme sahnelerini senaryodan çıkardı" iddiasına şöyle yanıt verdi:

KIVANÇ, SOSYAL MEDYADAN KÖPÜRDÜ!
"Hayran sitelerinden aldığı mesajları, dizi setinden aldığını söyleyerek halka yanlış bilgi veren hanımefendinin bu iddiasını 13 senelik profesyonel hayatıma ve şahsıma saldırı olarak alıyorum." Öte yandan dizinin final yemeğinde gözler Tuba Büyüküstün'ü aradı. Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen'le gizli aşkı ortaya çıkan oyuncu, gazetecilerin korkusundan yemeğe katılamadı. Evirgen, işlettiği mekanında Tuba Büyüküstün ile yakalanmış ve ardından silahlı adamlarıyla gazetecileri gasp edip Metris Cezaevi'ne gönderilmişti.

İNKAR EDEMEDİ
Eski eşinden 2 çocuğu olan Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen yasak aşkı uğruna yuvasını dağıttığı iddiaları karşısında hala sessiz.