Donald Trump'in ilk karısı Ivana Trump, yeni bir kitap piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. anılarının yer aldığı kitabın adı Trump'un Yükselişi" eski eş kitabı piyasaya sürülmeden önce Pazartesi günü verdiği bir röportajda "First Lady benim dedi ve olanlar oldu.

Trump'un şimdiki, eşi olan Melania Trump, bu yoruma çok öfklendi ve cavap vermekte gecikmedi: "dikkat çekme meraklısı ve kendi kendine hizmet eden gürültü" olarak nitelendirdi.

Ivana Trump, Beyaz Saray'daki eski eski eşine övgüde bulundu ve ABC News'e başkan ile her 14 günde bir görüşmeler yaptığını söyledi. "Beyaz Saray'a direkt numaram var, ama Melania orada olduğu için gerçekten onu oradan aramayı istemiyorum. Her ne kadar kıskançlık ya da buna benzer bir şey yapmak istemesemde, esasen Trump'un ilk karısıyım. Tamam mı? Ben First Lady'im, tamam mı? " Diye gülerek esprili bir dille konuşmasını sürdürdü.

Şu andaki eş Melania Trump, iletişim direktörü Stephanie Grisham aracılığıyla , First Lady tartışmasına şimdilik son noktayı koyan taraf oldu.

Grisham: "Bayan Trump, oğlu 11 yaşındaki Barron ve Başkan ile birlikte Beyaz Saray'da Washington DC'de yaşmayı seviyor ve Birleşik Devletler'in First Lady'si olmak onu çok onurlandırıyor. Malania Trump konumunu hasta çocuklara yardım için kullanıyor, yazdığı kitabın reklamını yapmak ve satmak için değil. Ayrıca eski bir eşin hiç bir hükmü yok, malesef yalnızca kendi çıkarlarına hizmet için dikkat çekmeye çalışıyor" dedi.