Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, dünya evine girdi.

Trabzon'da bir otelde düzenlenen nikah törenini Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Yusuf Yazıcı yaptı.

Nikah töreni sonrasında Sinan Yılmaz'ın söylediği şarkılar eşliğinde davetliler gönüllerince eğlenirken, takım arkadaşları ise başarılı oyuncuyu yalnız bırakmadı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, kaleci Uğurcan Çakır'ın, Trabzon Ramada Otel'de düzenlenen düğünle hayatını Kübra Ayyıldız ile birleştirdiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp ve genel sekreterimiz Ömer Sağıroğlu'nun yanı sıra eski başkanımız Özkan Sümer, teknik direktörümüz Ünal Karaman ve futbolcularımızın katıldığı törende Uğurcan Çakır, Kübra Ayyıldız ile hayatını birleştirdi. Düğünün ardından Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp ve genel sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Uğurcan Çakır ve eşine bir ömür boyu mutluluklar diledi."