Trabzonspor'un sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'tan kadrosuna kattığı Alexander Sörloth, performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor. Süper Lig'de 16 gol atan ve gol krallığında zirvede yer alan Norveçli golcü Sörloth ile ilgili son karar verildi.

Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Norveçli golcü Alexander Sörloth için kulübü Crystal Palace kararını verdi. Sezon başında 6 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Trabzonspor'a kiralanan Sörloth için geri dönüş kapıları tamamen kapandı.

TRABZONSPOR OPSİYONU KULLANIYOR

İngiltere kaynaklı Local Guardian'da yer alan habere göre, Trabzonspor Norveçli golcünün 6 milyon Euro opsiyon hakkını kullanmaya karar verdi.

Crystal Palace taraftarları opsiyon hakkının Trabzonspor'da olması ve golcü oyuncunun geri dönüşünün zor olması nedeniyle yönetime tepkide bulundu.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Trabzonspor'un yıldız futbolcusunun Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda gösterdiği başarılı performansın ardından piyasa değeri de yükselmeye başladı.

Transfermarkt verilerine göre 10 Haziran 2019'da 6 milyon euro olan piyasa deperi 3 ocak 2020 itibariyle 10 milyon euroya yükseldi.