Büyük merakla yollara çıkması beklenen TOGG'un fiyatının da ne olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Bu konuda son bilgiyi Türkiye'de otomotiv gazeteciliği denilince akla ilk gelen isimlerden olan Emre Özpeynirci paylaştı.

Emre Özpeynirci sosyal medya sayfasında Türkiye'de satılan elektrikli otomobillerin fiyatlarını takipçileriyle paylaşırken listede yer alan elektrikli araçlardan sadece Renault ZOE'nin ve Hyundai Kona'nın 1 milyon TL'den daha ucuz olduğu görüldü. Özpeynirci bu vahim tabloyu '1 milyon TL'nin altında fiyata sahip sadece 2 elektrikli otomobil kaldı. O da şimdilik' notuyla paylaştı.

Listedeki en ucuz arana Renault ZOE'nin fiyatı 729.900 TL olarak görülürken en pahalı elektrikli otomobilin fiyatı ise Porsche Taycan'ın fiyanının 3.580.000 TL olduğu duyuruldu

TOGG'UN FİYATI 1.4 MİLYON TL
Bu paylaşımın altına otomotiv sektörüne yönelik dikkat çeken araştırmalara yapan EBS Danışmanlık'ın Genel Müdürü Erol Şahin 'Bu fiyatlara göre, yıl sonu çıkması beklenen TOGG ne kadar olur' sorusunu sordu.

Türkiye'nin elektrikli otomobil sınıfında satışa sunacağı TOGG'un fiyatıyla ilgili Emre Özpeynirci 'Bugünkü kurla 1.4 milyon TL' cevabını verdi.