Türk Hava Yollarının, Genel Müdürlük VIP Salonunda düzenlediği “nda, Liderlik Ödülü heyecanı yaşandı.

Hac ve Umre acentelerinin yer aldığı toplantıya, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, THY Yurtiçi Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat ve diğer THY yetkilileri katıldı.

Toplantıda Hac ve Umre konusunda en fazla yolcu taşıyan özel turizm acentelerine ödülleri takdim edildi. Son 3 yıldır THY ile en çok Hacı ve Umre yolcusu taşıyan İstanbul Hisar Turizm, bu sene de birincilik ödülüne layık görüldü. İstanbul Hisar Turizm yetkililerine ödülü THY Genel Müdürü Bilal Ekşi takdim etti.

Hac ve Umre’ye yıllardır en çok yolcu taşıyan Hisar Turizm liderliği bırakmadı…


Tam Hizmet Tam ibadet anlayışıyla, her gruba manevi değerlerle donanmış ehil ve tecrübeli rehberler vererek, her gelir seviyesine uygun paketlerle, kaliteden taviz vermeden sektörde örnek ve öncü olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Yeni umre sezonunda sektöre çok farklı umre paketleri ile girdiklerini, özellikle Ekonomi Plus paketi ile ezberleri bozarak, hem ekonomik hem çok kaliteli bir program hazırladıklarını, bunun yanında Gümüş, Altın, Platin, Butik ve Kurumsal paketlerle her kesime en kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

Dünya markası olan Türk Hava Yollarından 4. Defa böyle bir ödül almamıza vesile olan, hac ve umre ibadetinde şirketimizi tercih eden misafirlerimize, Türkiye’nin birçok Havalimanından uçak kaldırarak şirketimize her türlü desteği esirgemeyen Türk Hava Yolları yetkililerine teşekkürlerini ifade etti.