Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, son günlerde yaşanan 2010-11 sezonuna ilişkin gelişmelerle ilgili Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e mektup gönderdi.

Nihat Özdemir'in mektubunda şu ifadeler kullanıldı: "Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sayın Vefa Küçük, Büyüğüm olarak ve üzerimde hakkınız oludğunu belirterek, son günlerde yapılan yanlış değerlendirmeler sonucunda gündem olan sözlerimle ilgili, maksadımın ne olduğunu açıkça söylememe dair bir çağrıda bulundunuz.

Divan Kurulu, her kulübün ve camianın en değerli organıdır. Bu kapsamda, sizin sağduyulu açıklamalarınızıa istinaden şunu söylemek isterim ki; yayında bana yöneltilen soruya karşılık verdiğim cevapta, asıl vurgulamak istenen, tartışmaların o günden bu yana Türk futbolunda tekrar gündeme gelmemiş olmasıdır. Konuşmamda, başka bir maksat ve ima aramak, o çatı altında 18 yıl boyunca yaptığım tüm hizmetlere haksızlık olur.

Şahsımla ilgili içten açıklamalarınıza teşekkür ediyor, bu tartışmanın, sizin de ümit ettiğiniz gibi artık sona ermesini diliyorum.

Saygılarımla"