Teröristbaşı Gülen yayınlanan son sohbetinde açık açık suikast talimatı verdi. Gülen, haşhaşi militanlarına verdiği suikast emriyle yeni bir kanlı hain plan içerisinde olduğunu belli etti

Fetullahçı terör örgütüne güvenlik güçleri düzenlediği operasyonlarla darbe üstüne darbe indiriyor. Örgütün kripto elemanları baskınlarla tek tek yakalanıyor. Elemanlarının itirafçı olmasını engelleyen ihanet çetesi son çare olarak suikast planlarına başladı. Kripto elemanları deşifre olan örgüt, terör elebaşı Gülen’i de eylemlerinden soyutlaştırarak harekete geçti. Kamikaze eylemler için FETÖ’nün tüm medya gücü devreye sokuldu. FETÖ lideri teröristbaşı Fetullah Gülen 'Bamteli' adlı yayınlanan son sohbetinde açık açık suikast talimatı verdi. "Üçüncü şeytanlık faslı / Hizmet'e yeni komplo" başlığıyla paylaşılan videoda; ses getirecek liderlere "suikastlardan" bahsetti. Teröristbaşı, militanlarına “Suikast düzenleyerek bu işi bitireceğiz” mesajı gönderdi. "Üçüncü şeytanlık faslı / Hizmet'e yeni komplo" başlığıyla paylaşılan videoda; ses getirecek liderlere "suikastlardan" bahsetti. Kılıçdaroğlu ile aynı dili kullanarak 15 Temmuz'a tiyatro diyen teröristbaşı Gülen, sohbetinde 'çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım' diyerek haşhaşi militanlarına mesaj verdi. Örgüt mensuplarına gönderilen umut mesajları etkili olmadı.

MEDYA TROLLERİ DEVREDİ

Dağılmayı önlemeye çalışan Kirli kampanya tetikçi Emre Uslu’nun “Batı’da liderler gelir gider. Doğuda liderler ölür gider” tweetiyle başlatıldı. Örgütün medya trolleri talimat üzerine harekete geçti. FETÖ’nün kapatılan S haber kanalı yerine yayın yapan ‘shaber3’ adlı internet sitesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkça hedef gösterdi. Seyfi Mert tarafından kaleme alındığı belirtilen yazının başlığında “Ey zalim sonun yakındır!” yazıyor. Örgütün tetikçisi Mert, “Günümüz çağdaş mütefekkirleri ve basireti açık olanlar süreci iyi okuyup söylenmesi gerekenleri söyleyerek vazifelerini çoktan yaptılar” diyerek FETÖ elebaşı Gülen’i işaret etti. “Zulmün sonu hakikaten yakın. Zulmün ömrünün boyu epeyce kısaldı. Hazırlıklı olmak da gerekiyor” diyerek örgüt mensuplarına mesaj gönderdi. “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır” denilen yazıda yeni bir kalkışma ve suikast hazırlığının mesajı verildi.