Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüttüğü Suriye'nin Afrin bölgesinden teröristler tarafından atılan roketlerden biri Reyhanlı ilçesi Gültepe Mahallesi'nde bir eve isabet etti. Roketli saldırıda Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Fatma Avlar hayatını kaybetti. Avarlar'ın saldırı anında uyuduğu öğrenildi.

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ

Terör örgütünün alçak saldırısında yaralanan 2 kişi ise Reyhanlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, Fatma Avlar'ın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları gözyaşlarını tutamadı. Teröristlerin attığı roketlerden ikincisi boş bir araziye, üçüncüsü ise yola düştü. Roketin ateşlendiği bölgeyi sınır birlikleri ateş altına aldı.

İHANET KOROSU YİNE TEPKİSİZ

Saldırının ardından gözler, terör destekçisi koroya çevrildi. Sınırımızı terör örgütlerinden temizlemeyi amaçlayan Zeytin Dalı Harekatı’nı hedef alan bildiriye imza atan TTB ile sözde aydınlar yine sessizliğe gömüldü. Bugüne kadar PKK’nın hiçbir saldırısına tek kelimelik bile tepki göstermeyenlerin sessizliği bir kez daha vicdanları sızlattı.