Merkez Beştepe mahallesinde önceki akşam meydana gelen olayda Dilara A. ile birlikte yaşadığı Ahmet Arif Arhan arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine Dilara A. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Arhan'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Cinayetin ardından yardım için eve çağırdığı annesi jandarmayı arayarak kızının birini bıçakladığını söyledi. Olay yerine gelen jandarmanın çağırdığı sağlık ekibi, bıçaklanan Arhan'ın öldüğünü belirledi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Dilara A., verdiği ifadesinde sevgilisi olan Arhan'ın kendisine tecavüz ettiğini, bu sebeple cinayeti işlediğini öne sürdü. Arhan'ın cesedi ise evde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürdürülüyor.

4 AYLIK ÇOCUĞU VARMIŞ

Gaziantep'te sevgilisi Ahmet Arif Arhan'ı bıçakla öldürdükten sonra jandarmaya teslim olan Dilara A.'nın kendisine tecavüz ettiği için öldürdüğünü söylediği Arhan'dan 4 aylık çocuğu olduğu ve olay sırasında bebeğin de evde olduğu belirtildi. Ayrıca Dilara A. ve annesinin jandarmaya telefon etmeden önce evdeki kan lekelerini temizlediği ve Dilara A.'nın üzerindeki kanlı elbiseleri de değiştirdiği belirlendi. Dilara A.'nın jandarmadaki sorgusu devam ediyor