Taşeron işçilerin kamuda kadrolu olmak umudu sürüyor. 750 bin taşeron işçi kadro için hükümetten müjde beklerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Taşeronlara son dakika kadro talimatı geldi. Detaylar haberimizde...

Taşerona ve 4/C’lilere kadro müjdesi !Taşerona ve 4/C’lilere kadro müjdesi !

Kamuya geçip kadrolu olmak isteyen taşeron işçilerin gönlüne Başbakan Binali Yıldırım su serpmişti. Başbakan Yıldırım, "Gerek taşeron işçilerimiz, gerek mevsimlik işçilerimiz, gerek 4/C'liler, bütün bu sorunları çözmek için arkadaşlarımıza gereken talimatları verdim, çalışmalarını yapıyorlar. İnşallah uygun bir çözüm mutlaka bulunacak. Biz hiçbir konuyu bugüne kadar çözümsüz bırakmadık, bundan sonra da bırakmayız." demişti..

Başbakan Yıldırım'ın taşeron işçilerin kadro bekleyişine böyle değinirken taşeronda kadro konusunda en önemli açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Önceki gün katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taşeorn işçi meselesi için talimatların verildiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan taşeron işçilerin kamuda kadroya alınmasına yönelik çalışmalar ile ilgili, “Aynı şekilde işçiler ve taşeronlar konusunda sayın Başbakan’ın da ifade ettiği gibi talimatlar verildi. O süreci de yakından takip edeceğiz.” dedi.