İstanbul Ümraniye'de iddiaya görö trafikte iki taksici arasında tartışma yaşandı. Tartışmadan satler sonra taksicilerden biri arkadaşlarını toplayıp minibüsle Çakmak Taksi Durağı'na baskın düzenledi. İki grup arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında durum durağı işleten Ferhat Bozyel'e bildirildi. Bozyel iki tarafı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak ortam daha da gerildi. İddiaya göre, gruptakilerden biri "Vurun şunları" talimatı verdi. Minibüsle gelen gruptaki 2 kişi tabancasını çekerek ateş etmeye başladı.

BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ
Saldırı sonucunda, durağı işleten Ferhat Bozyel kardeşi Feyyaz Bozyel ve 1 kişi daha yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ferhat Bozyel yaşamını yitirdi.

ŞÜPHELİLER BELİRLENDİ
Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Araştırmalarda saldırgan grubunda taksici olduğu öğrenildi. Olayın daha önce yaşanan trafik kavgasından kaynaklandığı belirtildi. Şüphelilerin belirlenmesi için çalışmalar yoğunlaştırdı. Kimliği tespit edilen saldırganlar Sabah saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan Atilla Ökkeş T ve Ethem B.emniyete götürüldü.