Başrollerinde Cem Özer, Uğur Uludağ, İlhan Şeşen ve Cem Uçan’ın yer aldığı 'Tatlı Şeyler' filminin fragmanında dikkat çeken sahnelerinden biri; iki modacı arkadaş 'Ercan' ve 'Hamido’nun kılık değiştirmeye çalışırken düştüğü komik haller oldu. Cem Özer ve Uğur Uludağ, kadın kıyafetleriyle hem mafyadan kaçtılar hem de ellerinde kalan bebeğe süt bulmak için inek sağmaya çalıştılar. Filmin senaristi ve yönetmeni de olan Uludağ’ın süt sağma sahnelerinde, hiç hesapta yokken inekten tekme yemesi de Uudağ’a çok zor anlar yaşattı.


Filmde; iki modacı arkadaş, defilelerine yetişme telaşıyla yola çıktıkları sırada arabalarında sevimli mi sevimli bir bebekle beraber para dolu bir çanta bulurlar. Bu andan itibaren yolculuğun seyri hem bebeğin ailesi hem de onları kovalayan mafya ile birlikte belalı bir şekilde değişecektir.

İstanbul’dan Dalyan’a uzanan en tatlı yol hikayesi olan filmin oyuncu kadrosunda; Demet Şaşmaz, Toprak Sergen, Ece Üstündağ (Bebek), Demet Tuncer, Sevil Akı, Sami Levi, Yiğit Uçan ve Barış Ataş yer alıyor.