Survivor 2020 5 Mayıs Salı akşamı 67. son bölümüyle ekrana geldi. Survivor'da bu hafta bir yarışmacı daha adaya veda etti. Yeni kurallar gereğince dokunulmazlık oyunlarının ikisini de aynı takım kazamayınca hem gönüllüler hem de ünlülerden eleme adayları çıktı. Toplam 6 yarışmacının elemeye kaldığı Survivor konseyinde elenen ismi ise Acun Ilıcalı açıkladı.

SURVIVOR SMS OYLAMASINDA EN YÜKSEK OYLARI KİMLER ALDI?

Survivor'da bu hafta sms oylaması sonuçlarını Acun Ilıcalı açıkladı. SMS oylamasından gönüllüler takımından Barış ve Ardahan en yüksek oy alan iki yarışmacı oldu. Ünlüler takımında en çok oy alan isimler ise Mert ve Ersin oldu. Böylece ünlülerden Mert'in eleme adaylığı düştü. Mert ve Ersin'in ardından ise en yüksek oyu alan Aycan oldu.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Berkan olmuştu. Ünlüler takımında SMS sıralamasında en yüksek oyları alan isimler Mert Öcal, Ersin Korkut ve Aycan Yanaç oldu. Ünlülerden Mert'in en çok oy alan iki isimden biri olması nedeniyle eleme adaylığı düştü.

Gönüllüler takımında ise bu hafta SMS'te ilk 2'ye giren yarışmacılar, Barış Murat Yağcı ve Ardahan Uzkanbaş oldu. İlk eleme adayının Berkan olması ve kadın yarışmacıların eleme adayı olamaması nedeniyle Yasin ile Cemal Can, gönüllülerin diğer eleme adayları oldu.

Ünlülerde ise Mert Yunus Emre'yi, Ersin Aşkım'ı, Aycan ise Elif'i eleme adayı olarak gösterdi. Böylece Survivor'da bu hafta Elif, Aşkım, Yunus Emre, Berkan, Yasin, Cemal Can elemeye kalan isimler oldu.

SURVIVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor sms oylaması sonuçlarına göre Elif, Aşkım, Yunus Emre, Berkan, Yasin, Cemal Can arasından en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. 6 yarışmacı arasından en az oy alan isim olan ünlüler takımından Aşkım bu hafta Survivor'dan elenen yarışmacı oldu.

Elendiği için gözyaşlarına boğulan Aşkım takım arkadaşlarına sarılarak Survivor'a veda etti.

SURVIVOR SMS OYLAMASI SIRALAMASI

Survivor 2020'de bu hafta SMS sıralaması yapılan oylama ile belli oldu.

Gönüllüler takımı SMS sıralaması

1) Barış
2) Ardahan
3) Berkan
4) Nisa
5) Yasin
6) Cemal Can
7) Evrim

Ünlüler takımı SMS sıralaması

1) Ersin
2) Mert
3) Aycan
4) Yunus Emre
5) Elif
6) Aşkım
7) Sercan

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'un 67. bölümünde Acun Ilıcalı tarihte bir ilk yaşandığını söyleyerek iletişim oyununda değişikliğe gitti. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor iletişim oyununu kazanan takımın Instagram hesabından canlı yayın yapabileceğini duyurdu.

Parkurda sıkı mücadele veren yarışmacılar iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. İletişim ödülü oyununda ünlüler takımından Survivor Mert peş peşe 2 sarı kart görerek oyundan atıldı. Survivor'da iletişim oyununu kazanan takım ünlüler oldu.