Güney Kore'de olimpiyatlarda ülkesini temsil eden Amerikalı Lauren Gibbs, Başkanın kızı Ivanka Trump'u görünce fırsatı kaçırmadı hemen cep telefonuna sarılıp selfie çekti.

Gümüş madalyayı kazan Gibbs'in, siyaseti bir kenara bırakıp, başkanın kızı Ivanka Trump ve basın sekreteri Sarah Huckabee Sanders'ın yanına "ilşmesi" tepkilere neden oldu. İş sadece selfieyle kalmadı, Ivanka Trump kayakçı Gibbs'i Beyaz Saray'a davet etti. Bu haber basına yansıyınca, Trump karşıtı Amerikalılar sosyal medyadan tepkilerini dile getirdiler. "Bu bir sporcunun profesyonelliğine yakışmaz, başkanın kızına yağ çekti" gibi mesajlar ve tweetler atıldı. Trump taraftarları da boş durmadı, Ivanka Trump'un Güney Kore'de ülkelerini temsil ettiğini sporcunun kendisiyle fotoğraf çektirmesinin gayet normal olduğunu yazdı.

Lauren Gibbs'de gelen eleştrilere, sosyal medya üzerinden cevap verdi. Herkesle aynı fikirde olamak zorunda değiliz, önemli olan medeni olmak ve birlikte güzel şeyleri paylaşmak, her şey Amerika için" şeklinde bir tweetle tepkilere cevap verdi.