Son zamanlarda sahne kostümleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sözde şarkıcı Gülşen, ahlak dışı hareketlerine devam ediyor. Sözde sanatçı Gülşen İstanbul Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Festivali kapsamında konser verdi. Gelecek nesilleri hiçe sayıp giydiği kıyafetlerle (!) kötü örnek olan ünlü isim, yine LGBT provokasyonu yaparak sahnede renkli bir bez parçası açtı. Bu durumdan rahatsız olan seyircileri ise konser alanından kovdu.

GÜLŞEN'DEN BİR SKANDAL DAHA!

Tepkileri üzerine çekmesine rağmen ısrarla sahne kostümlerini aile değerlerine uygunsuz olarak seçen şarkıcı, önceki akşam sahnedeki hareketleriyle ortalığı yine birbirine kattı. Bu tavrını onaylamayan seyircileri ise konser alanından kovan Gülşen, pervasızlığıyla sosyal medyayı ikiye böldü.

LGBT PROVOKASYONUYLA TARTIŞMAYA SEBEP OLDU

Öte yandan bu ünlü ismin konserinde LGBT kavgası çıktı. Gülşen'in sahnede LGBT'nin bez parçasını açmasının ardından büyük bir tartışma yaşandı. Şarkıcı, kavgayı görünce 'LGBT bayrağından rahatsız olan arkaya gitsin' dedi. Seyirciler bu sözlerin ardından konser alanını terk etti.

Gülşen'in olaylı görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. 'Dikkat çekmek için düğmelere basıyor', 'Her konseri bir olay', 'Gündem olmak için yaptığı çok belli' gibi yorumlar yapıldı.