Geçen sezonun başında 7.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Bşiktaş'tan Milan'a transfer olan Jose Sosa'nın yeniden Türkiye'ye dönebilir.

İtalyan basınında yer alan haberw göre; Antalyaspor, Arjantinli orta saha oyuncusu için Milan'a resmi teklifini yaptı. Daha önce Milan'dan ayrılmak istemediğini belirten Arjantinli oyuncu'nun ise yakın bir zamanda bu teklifi değerlendirmeye alacağı çünkü Franck Kessie ve olası Lucas Biglia transferinin ardından takımda forma şansı bulmakta zorlanacağı ifade edildi.

Haberde, Antalyaspor'un teklifinin de detayları paylaşıldı. Buna göre; kırmızı-beyazlılar Sosa'ya yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme önerdi. Sosa'nın bu teklifi kabul etmesinin zor olduğu, Türkiye'ye dönmek için 4 milyon Euro isteyeceği iddia edilirken, tarafların 3 milyon Euro+bonuslar üzerinde anlaşma sağlayabileceği de vurgulandı.

Geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe de 31 yaşındaki Arjantinli futbolcuyu kadrosuna katmak istemiş ancak bu transfer çeşitli nedenlerden ötürü gerçekleşmemişti. Beşiktaş'ta oynadığı futbolla hafızalarda yer bırakan Sosa, eski günlerini mumla aradı. Bu sezon İtalya Ligi’nde (Serie A) Milan formasıyla 18 maça çıkan Arjantinli oyuncu, gol atamazken 2 kırmızı kart görmüştü. (Ajansspor)