Hollanda Milli Takımı’nın 25 Mart’ta Fransa ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan ve 37. dakikada sahayı terk eden tecrübeli yıldız, sağ arka adalesinden problem yaşamıştı.

Hollanda’da çekilen MR’ı sonrasında 3 hafta maça çıkamayacağı açıklanan Sneijder, dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmana katıldı. Özellikle Hollanda’dan döndükten sonra Galatasaray sağlık kurulunun yoğun bir tedavi uyguladığı Wesley, ciddi rahatlama yaşadığı. Adalesindeki ağrıları giderek azalan Sneijder’in gönüllü olarak dünkü antrenmanda koşu yaptığı ve kendini denediği ifade edildi.

1 HAFTA KRİTİK!

Adalesindeki ödemi azaltmak ve hasarı ortadan kaldırmak için sağlık ekibi tedavi dozunu artırırken, Sneijder de 13 Nisan’daki Fenerbahçe derbisinde mutlaka forma giymek istiyor. Dana önce yaptığı açıklamada, “Arena’daki maça yetişmek için her şeyi yapacağım” diyen Sneijder konusunda 1 haftalık süreç çok kritik. En az 7 gün daha düz koşu yapması planlanan Sneijder’in, sonrasındaki durumuna göre doktorların onay vermesi halinde takımla çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.