Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun oğlu avukat Gani Toçoğlu ile Ankara Valisi Ercan Topaca’nın kızı tıp fakültesi mezunu Merve Topaca, Reisoğlu Restaurant'ta kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Nikaha Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Genel Sekreter Fahri Kasırga, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Nikah Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı. Binlerce davetlinin katıldığı nikah gösterişten uzak bir şekilde yapıldı.

Nikahı damadın babası Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıyarken şahitler ise Meclis Başkanı Binali Yıldırım, ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu.

Binali Yıldırım çifte mutluluk dilerken “Evlik uzun inçe bir yol o yolları sizin için duble yol yaptık. Cenabı Allah bu gençlerden soyundan memleketimize milletimize hayırlı evlatlar versin" dileğinde bulundu. Binali Yıldırım esprileriyle düğüne renk kattı. Damada tavsiyede bulunan Binali Yıldırım “İtaat et rahat et. Hanımlara sürekli peki diyeceksin, geçinip gideceksin.” derken aile cüzdanı gelin Merve Topaca’ya verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da genç çifte tebrik mesajı göndererek mutluluk diledi. Nikaha katılan İstiklal Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Arif Çakmak da damat ve geline mutluluklar diledi.

Nikaha çok sayıda çelenk ve tebrik telgrafları geldi.

Düğün öncesi ve sonrasında Sakarya'da alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.