Sivas'ta İhsan ve Şermin P. çiftinin tek çocuğu olan Kongre Andolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Göktuğ P. iddiaya göre, annesiyle tartıştıktan sonra eve geldi. Evde kimse olmadığı saatte Göktuğ P. bez ile kendini evin tavanına asarak intihar etti.

OĞLUNU TAVANA ASILI ŞEKİLDE BULDU

Bir süre sonra eve gelen babası oğlunu tavana asılı şekilde görünce durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaptığı kontrolde gencin hayatını kaybettiği belirledi.

Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından Göktuğ P.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı

GENÇ ÇOCUĞUN AİLESİNE VEDA MEKTUBU BIRAKTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, lise öğrencisinin ailesine veda mektubu bıraktığı ortaya çıktı. Ailesine bıraktığı mektup da ölen ağabeyinin ve ablasının yanına gittiğini anlatan Göktuğ P.," Hakkınızı helal edin. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Herkese onları çok sevdiğimi söyleyin. Ben artık sizlere yük olmayacağım" ifadelerini yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.