Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman açma-germe hareketleriyle başlayıp düz koşuyla devam etti. Futbolcularla kısa süre sohbet eden Teknik Direktör Sergen Yalçın, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bu tür durumlarda teknik direktör değişikliğinin normal olduğunu belirten Sergen Yalçın, “Mutlu hocaya da buraya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etmek lazım. İlk dönem için başarılı bir süreç geçirdi ama son dönemde işler yolunda girmedi. Futbolun içinde olağan şeyler bunlar. Şimdi biz burada yeni bir döneme başlıyoruz. Balayı yaşayacak bir durumumuz yok. Çünkü, 3 haftalık bir süreç var ligin bitmesine, takım olarak da çok rahat bir pozisyonda değiliz. Kalan üç maç gerçekten bizim için çok değerlidir. Özellikle bu hafta oynayacağımız müsabaka, bizim için ligin seyrini etkileyecek bir müsabakadır. İyi bir takımla oynayacağız. Son dönemde çıkış yakalamış moralli bir takımla oynayacağız. Biz de bu hafta özellikle oyunsal anlamda iyi çalışıp, hafta sonu olan müsabakaya en ciddi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Bu maçtan 3 puan çıkarıp, takımı rahat bir duruma getirmeye çalışacağız. İnşallah oyuncularla iyi bir birlik beraberlik yakalarsak bunu başarabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

“SAKAT OYUNCULARIMIZ FAZLA”

Sakat oyuncularının çok olduğunu vurgulayan Yalçın, “Sakat oyuncularımız fazla, Fenerbahçe maçında 2 oyuncumuzu daha kaybettik. Orkan’la Koray da sakatlandı. Onlar sezonu kapattı. Açıkçası şu anda bunları düşünecek durumda değiliz. Biz şu an elimizdeki sağlıklı oyuncularla hafta sonuna ciddi bir şekilde hazırlanıp bu müsabakayı nasıl kazanırız, nasıl lehimize çeviririz tek düşüncemiz budur. Takımada sakatlanan oyuncularımız var ama takıma dönecek oyuncularımızda var. İnşallah hafta sonu sağlıklı şekilde sahada olacağız” şeklinde konuştu.