Fenerbahçe’de Serdar Aziz transferi arap saçına döndü. Albayrak ile Orman’ın yaptığı takas görüşmesinden sonra Bursaspor’dan eski hocası Şenol Güneş’e, “hocam beni oynatacak yerin yok. Zaten Fenerbahçe daha istekli” mesajı yolladı. Bu mesaj sonrasında Fenerbahçe’den ise Serdar’ın menajerine, “Serdar’ı istiyoruz ama bonservis vermeyiz” denildi.

Şu anda ne Serdar ne de Fenerbahçe cephesi bonservis sorununun nasıl çözüleceğini bilmiyor. Fenerbahçe cephesi Serdar'ın bonservis sorusununu kendisinin çözmesini bekliyor. Serdar ise, Fenerbahçeli yöneticilerin görüşmeler yaparak bu sorunun üstesinden gelmesine çalışıyor.

Serdar, Galatasaray’dan bonuslarla beraber alacağı olan 1.8 milyon Euro’yu bırakmak istemiyor. Bu sezonu zaten gözden çıkarak Fenerbahçe yönetimi ise transferin son gününe kadar bekleyip, en avantajlı şekilde Serdar’ı transfer etmenin çarelerini arıyor. Galatasaray’ın tepkilerden çekindiği için bu şekilde davrandığına inanan Fenerbahçeli yöneticilerin güvencesi ise; “ne yapacaklar PAF’a gönderip 2 milyon Euro mu ödeyecekler?” oluyor.

Gelen bilgiler ise Fenerbahçe’nin stoper transferinde bir B planı olmadı. Serdar olmazsa devre arasında başka bir stoper transferi yapılmayacak.