Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçı öncesi sürpriz bir karar aldı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

"Onları az da olsa iyi tanıyoruz. Zor bir maç oynayacağız. Bireysel olarak çok iyi oyuncuları var. Grupta en iyi oyuncuları olan takımla oynayacağız. Birincilik için favori gösterilen bir takımla oynayacağız. Takım olgusu bakımından son 2 maçta iyi oynadılar. Bütün zorlukları aşabilecek gücümüz var. Önce kazanmak istiyoruz. Olmazsa beraberlik de iyi. İyi kapanıp hızlı çıkan oyuncuları var. Umarım düşündüğümüz gibi oynar maçı kazanırız.

"Caner Erkin kadroda olmayacak"

Önceki maçlarda aldığımız puanlara bakmadan bu maça çıkacağız. Puan üzerinden gitmeyeceğiz. Beraberliğe oynamak da hücumu yapmak da risklidir. Yeri geldiği zaman savunma yeri geldiği zaman hücum yapacağız. Yarın güzel bir test maçı olur bizim için. Rakibi de düşünerek kendi oyunumuzu oynayacağız. Mustafa Pektemek, Orkan ve Caner Erkin yarın kadroda olmayacak. Bu benim kararım.

Maç rahat geçince, keyif alıyoruz. Zor bir maç iyi bir takım. Seyircinin tabii ki etkisi olacaktır. Rakip de çok dinamik oynayacaksın. Yabancı gazeteciler hep geliyor. Sizin işinizi elinizden almasın yeter. Üst seviyede yarış Şampiyonlar Ligi.