Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndan 14 puanla lider çıkan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazanılan Leipzig maçının ardından mutlu olduklarını ve fazla forma şansı bulamayan futbolcuların göstermiş olduğu performansı çok beğendiğini söyledi.

Şenol Güneş, Leipzig maçının ardından şu sözleri kullandı;

''GELECEK HER TAKIM GÜÇLÜ OLACAK''

Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Hepsi iyiydi. Özellikle Tolga, Mitrovic, Lens, Negredo. Mustafa da dahil herkes gayretliydi. Sağ bekte Necip sakatlık geçirdi. Az maç oynamasına rağmen Caner etkiliydi. Kaybetsek de çıkıyorduk ama kazanarak çıkmak bize yakışırdı. Bunlar geride kaldı, şimdi gelecek takımı bekliyoruz. Her takımın güçlü olduğunu düşünüyoruz. Şimdi önümüzde Kayserispor maçı var. Ona hazırlanacağız.

''OYUN OLARAK DA BİRİNCİYİZ''

İyi başladığımız grubu iyi bitirdik. Oyun olarak da birinci olduğumuzu düşünüyoruz. Bu maçta biraz daha pozisyon verdik ama hak ettiğimiz birincilik ile grubu bitirdiğimiz için mutluyum.

''ROTASYON YAPMASAYDIM...''

Mitrovic ve Tolga arkada harika oynadılar. Sonunda ikinci golü atarak kazanarak ayrıldık. Futbol, tartışmaya açık bir oyundur. Rotasyon yapmasam her maç aynı kadro ile oynuyor diye eleştirecekler. Futbol sahada oynanır. 2 puan ile Avrupa Ligi'ne giden takımlar var. Dortmund, 2 puanla çıktı. Biz 9 puanla çıkamamıştık.

''YETENEK VE KARAKTER''

Yetenek ve karakterimizi oluşturarak bir takım oluşturmaya çalıştık. Bu zaten yeni olan bir şey değildi. Ben geldiğimde Beşiktaş, Avrupa Ligi gruplarından çıkmış bir takımdı. İyi bir yönetimle beraber çalıştık. İyi bir taraftarımız var. Türkiye'nin bizi desteklediğini de biliyoruz. Daha ileriye gidebileceğimizi biliyorum ama acele edersek düşüşümüz de olur. Şimdi bir level daha üst takımlarla oynayacağız.