Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit düşen 16 yaşındaki Eren Bülbül Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin naaşı, polisler tarafından morga taşındı. Bülbül’ün ailesine bu sırada Trabzon Valisi Yücel Yavuz da eşlik etti. Bülbül'ün ağabeyi Arif Bülbül, burada vatandaşların taziyelerini kabul etti. Ağabey Bülbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörü lanetleyerek, "Ne diyeyim, bu durumda ne denir ki. Allah teröristlerin belasını versin." ifadelerini kullandı.

ERZAK ÇALINAN EV GÖRÜNTÜLENDİ

Maçka'da PKK´lı teröristlerle girilen çatışmada 41 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik´in yanı sıra 16 yaşındaki Eren Bülbül şehit oldu. Çatışmada polis memuru Namık Öztel de yaralandı. Çatışmanın çıktığı bölge ve erzak çalınan ev görüntülendi.

EVDE İNCELEME YAPARKEN ATEŞ AÇTILAR

PKK'lı teröristlerin kurşunlarına hedef olarak yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün yakınlarının anlattığına göre, evden hırsızlık yapıldığını gören Eren, durumu güvenlik birimlerine bildirdi. İhbar üzerine gelen güvenlik görevlileri Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik şehit düştü, polis memuru Namık Öztel, o sırada ailesiyle birlikte fındık toplayan Erden Bülbül ile buluştu. Hırsızlık yapılan tek katlı eve Eren'le birlikte gelen güvenlik güçleri incelemelerini sürdürürken, PKK´lı terörist grup tarafından ateş açtı.