Dini değerlerimiz her gün yeni saldırıya uğrarken kendine bir dini paye ekleyerek pazarlayan sahte kişilerin sözde din adına yaptıkları aymazlıklar din düşmanlarının değirmenine su taşımaya devam ediyor.

Son olarak ortaya çıkan bir görüntü olmaz bu kadar dedirten türdendi. Sözde şeyh, sapkın Fatih Nurullah İzmir 9 Eylül Üniversitesi salonlarının birinde 4 Şubat 2020'de katıldığı bir toplantıda sinsi planını devreye sokuyor.

Önceden ayarladığı sözde müridine sahte bir rüya anlattıran azgın adam Fatih Nurullah Yüce Allah'ı çirkin emellerine alet ederek akıllara zarar bir işe imza atıyor. Ahlak yoksunu sözde şeyhin müridine anlattırdığı rüyaya göre müridin rüyasında gördüğü Allahu Teala (C.C) güya Fatih Nurullah'mış! Videoyu izleyenler dinimizin en kutsalını hedef alan bu alçaklığa imza atan şarlatanın kendini pazarlama işinden de geri durmadığına şahit oluyor.

RUH HASTALIĞI

İzleyenlerin kanını donduran bu akıl almaz olaya çok sayıda kişiden tepki geldi. Videoyu izleyenlerin ortak tepkileri ise 'Bu olayın bir an doğru olduğunu kabul edelim, madem böyle bir rüya var, sen şeyh olarak tiyatro grubu gibi meydanda, müridinin gördüğünü iddia ettiğin rüyayı kameralara ve halka anlattırma maksadın nedir? Hem akide bozukluğu hem başkası üzerinden kendi üstünlüğü izhar ve icbar ettirme taktiği yani ruh hastalığı. "Ben demiyorum bakın müridim görmüş" ayakları.' şeklinde oldu.