Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile Liverpool karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 30. dakikasında Sergio Ramos ile Muhammed Salah arasındaki ikili mücadele maça damgasını vurdu.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ve Muhammed Salah büyük şanssızlık yaşadı. Karşılaşmanın 30. dakikasında Liverpool'da sakatlanan Salah, oyuna devam edemedi! Yıldız isim, Real Madrid maçında gözyaşları içinde sahayı terk etti!

SERGİO RAMOS'TAN KASTİ HAREKET!

Muhammed Salah'ın sakatlandığı pozisyonda Sergio Ramos'un sportmenlik dışı hareketi büyük tepki çekti. Sergio Ramos, Salah'ı sağ kolundan tutup çekince Mısırlı yıldız omzunun üstüne düştü.

Maça devam edebilmek için bir süre kendini zorlayan Salah, daha sonra ağrılara dayanamadı ve gözyaşları içinde sahayı terk etmek zorunda kaldı. Salah'ın yerine Adam Lallana oyuna dahil oldu.

RAMOS SALAH'I TESELLİ ETTİ!

Altın Top için Messi ve Ronaldo ile yarışa giren Muhammed Salah için Şampiyonlar Ligi finali büyük önem taşıyordu. Bu maçta atacağı bir golle rakiplerinin önüne geçme şansı bulunan Salah'ın tüm hayalleri 30. dakikada büyük darbe aldı. Bu arada Real Madrid'in kaptanı İspanyol Sergio Ramos, sakatlanıp oyundan çıkan Salah'ı teselli etti.

DEMBA BA'DAN SALAH MESAJI

Göztepe'nin Müslüman yıldızı Demba Ba, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Salah hakkında flaş bir yorum yaptı. Chelsea'de forma giydiği sırada Salah'la takım arkadaşı olan Demba Ba, Salah'ın sakatlığı sonrası, "Vallahi ağlamak istiyorum #MoSalah" yazdı.

.