Ankara'da park halinde bulunan lüks araç sahur vakti kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Aracın sahibi sahur vakti balkona çıktığında aracının cayır cayır yandığını görünce şok oldu.

Keçiören ilçesi Ovacık mahallesi 605. Sokak'ta park halinde bulunan 06 HMK 64 plakalı otomobilin sahibi Hasan Uyanık, sahurunu yaptıktan sonra evinin balkonuna çıktığında aracının yandığını gördü.

MAHALLELİ YANGINI SÖNDÜRDÜ

Uyanık ve ailesi ellerinde su bidonlarıyla dışarı çıkıp yangına müdahalede bulundu. Durumu farkeden mahalle sakinleri de dışarıya çıkıp yangının söndürülmesine yardımcı olmaya çalıştı ve otomobildeki yangın söndürüldü. Daha sonra vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yangını söndürülen araçta soğutma çalışması yaptı.

ELLERİNDE BENZİN BİDONUYLA KAÇTILAR

Çevredeki bazı vatandaşlar da 3 kişinin ellerinde benzin bidonuyla farklı yerlere kaçtığını gördüklerini iddia etti. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri, ön tarafında hasar oluşan otomobilde detaylı inceleme yaptı. Ekipler, aracı kundakladığı ileri sürülen üç şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.