sahibinden hz. isa evisahibinden hz. isa eviSahibinden satılığa çıkartılan ev görenleri şaşırtıyor. Sahibinden 1928 yılında, "Hazreti İsa yeryüzüne indiğinde" kalması için yapılan ev Sahibinden satılığa çıkarıldı. Evi inşa ettiren sahibi, uzun yıllar bir kulübede yaşayıp evi temizlemiş.

Hazreti İsa yeryüzüne geldiğinde kalması için yapılan ev, sahibinden 10 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'de Bronx'ta sahibinden satışa çıkarılan evin ilginç tarihi geçmişi var. Hz. İsa için ev yaptıranlar, yanında klübede yaşayıp gelmesini bekledi.

Sahibinden satılık Hz. İsa evi

1928 yılında "Yaşayan Mesih Düzeninin Dış Mahkemesi" isimli tarikatın üyesi olan zengin bir mühendisin eşi tarafından yaptırılan ev, son derece kaliteli bir yapıya sahip.

Yapıldığında sadece bir tuvaleti olan ev, 1990 yılında tadilata girerek 5 tuvalet, 7 yatak odası, sauna ve jimnastik salonuna kavuştu.

Sahibinden satılık Hz. İsa'nın evi

Evdeki mermer şöminelerin örneği Bayaz Saray'da da var.

Ev inşa ettiren Genevieve Ludlow Griscom, konağın yanında küçük bir kulübede yaşıyordu. Tarikat mensupları İsa'nın gelişini beklerken, evin düzenli tozunu aldılar ve bakımı yaptılar.

Bayan Griscom, 90 yaşındayken 1958 yılında yaşamını yitirdi. Evi alan bir yatırımcı da bir süre sonra sattı. Ev bir süre okul olarak kullanıldı ve iyice yıprandı.

Sahibinden satılık Hz. İsa'nın evi

Geniş bir bakımdan geçirilen ev şu an 10 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Evin şimdiki sahibi Sandra Galuten, tadilat sonrası evin çok şık bir yapıya kavuştuğunu söylüyor, Hazreti İsa'nın bu evi sevebileceğini belirtiyor.

Bazı cam işçiliklerinde Tiffany markası var.

Birça kez satışa çıkartılan evin fiyatı, alıcı çıkmayınca sürekli indirildi.

Ev aslında değerli objelere sahip. Evdeki mermer şöminelerin benzeri Beyaz Saray'da bulunuyor. Bazı cam objeler de Tiffany markasını taşıyor.