Sarı kırmızılı yönetimin, 15 yıl Galatasaray'a hizmet eden Sabri Sarıoğlu'nu yeniden kadroya katmaya hazırlandığı iddia edildi. Sarı kırmızılı formayı 15 yıl giydikten sonra sözleşmesi yenilenmediği için Göztepe'ye giden ancak İzmir temsilcisiyle yaz döneminde yollarını ayrılan 34 yaşındaki futbolcu bu sezon için hiçbir takımla anlaşmamış ve tek başına çalışmalarını sürdürmüştü.

Cim-Bom'da Sabri isminin kısa süre önce gündeme geldiği ve tecrübeli futbolcunun durumunun yönetim kanadında tartışıldığı öğrenildi.

Teknik ekibin Mariano'nun ayrılma olasılığını dikkate alarak kısa vadede Sabri'yi düşündüğü öğrenildi.

Yönetimin de bu transferin gerçekleşmesi halinde oluşabilecek tepkilerden çekindiği, ancak Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılması halinde onay vereceği belirtildi.

PARA ALMADAN OYNAMAYA BİLE HAZIR

Tecrübeli futbolcunun ise Galatasaray formasıyla futbolu bırakmak için gerekirse para almadan oynamayı bile kabul etmeye hazır olduğu öğrenildi.

Cim-Bom'da daha önce Ünal Aysal döneminde kadro dışı kalan Sarıoğlu, Abdurrahim Albayrak'ın dönmesiyle affedilmiş ve tecrübeli futbolcu performansı göz doldurmuştu. Bu yüzden transferde Albayrak'ın devreye girebileceği bildirildi.

GALATASARAY İLE 475 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray'da 15 sezon görev yapan Sabri Sarıoğlu, sarı-kırmızılı formayı 475 maçta terletti. Rakip fileleri 24 kez sarsan tecrübeli futbolcu 14 de asist yaptı. Sarıoğlu 67 sarı kart görürken, 2 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

KONTENJAN KALMADI

Galatasaray'da Alan ile beraber düşünülen bir forvet transferinin gerçekleşmesi halinde 14 kişilik yabancı kontenjanı dolacak. Cim-Bom'un stoper transferinde Semih Kaya'yı da bu yüzden kadrosuna kattığı öğrenildi. Bu durumda savunma hattına sarı-kırmızılılar bir transfer daha isterse bu ancak yerli bir futbolcu olabilecek.