Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Latif Öztek, başkanlık ile ilgili hayır cephesindeki yer almayacaklarının sinyalini vererek, "Kendi adayımızı gösteririz. Şu anda belirlenmiş bir adayımız yok, görüşmelerden sonra belirleyeceğiz." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Latif Öztek, Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığının Mayıs ayı İl Divan Toplantısında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün AK Parti'ye katılacağını anımsatan Öztek, "AK Parti kongresi bugün yapılıyor. Bu kongrede sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin Genel Başkanı olacak. Hayırlı olmasını diliyoruz." ifadesini kullandı.

SAADET HAYIR BLOĞUNDA YOK MU?

Öztek, bir basın mensubunun başkanlık ile ilgili "ortak aday" sorusu üzerine, Saadet Partisi olarak cepheleşme, kutuplaşmaya karşı olduklarını, ülkede ne yapılırsa yapılsın en fazla ihtiyacın birlik ve beraberlik olduğunu bildirdi. Referandum sürecinde de parti olarak herhangi bir cephenin içinde yer almadıklarını her vesileyle ifade ettiklerine değinen Öztek, "Kendi adayımızı gösteririz. Şu anda belirlenmiş bir adayımız yok, görüşmelerden sonra belirleyeceğiz." dedi