Rıdvan Dilmen, Hollanda 2. Ligi'nde top koşturan Erol Erdal Alkan'ın Milli Takım'a çağrılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"LUCESCU'NUN DAVRANIŞLARI BENİ ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜRÜYOR"

"Lucescu'nun davranışları beni gelecek ile ilgili ümitsizliğe düşürüyor. Çünkü çok değerli bir teknik adamdır. Ancak tercihlerde bir takım özellikle son günlerdeki spekülasyonlar biraz ürkütüyor beni. Yoksa gençleştirme politikası, bu oyuncuları izlemek istemesi sonuçları asla benim için önemli değil. Bu 11'lerin ne verebileceği önemli. Zaten maçtan sonra görüşeceğiz. Çarpıcı iddialar var. Bu iddialar doğruysa Lucescu falan yani Türkiye'de kusura bakmayın diyeceksiniz göndereceksiniz."

"YARINDAN İTİBAREN SIKINTILI BİR SÜREÇ BAŞLAYACAK"

"Eğer bu doğruysa çok sıkıntılı bir süreç başlayacak diye düşünüyorum yarından itibaren Türkiye'de. Bir kardeşimiz, bir oyuncu ismi Erdal, gurbetçi kardeşimiz. Surinam asıllı Hollanda'lı Milli Takıma'a davet edilmiş. Gurur verici herkes için."

"3. LİGDE OYNAYAMAYAN OYUNCU MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILIYOR"

"Ancak oyuncunun backgroundına baktığımız zaman, Milli Takım'daki kapaistesi tabii ki 1-2 ayda çağ atladıysa farklı ama bin Euro'ya çalışan bir oyuncu ki olabilir."

"Eğer bugün Türkiye'de 2. ve 3. liglerde bile oynayamayan bir oyuncuysa ve Milli Takım'a geliyorsa bu gerçekten gündemin bence yılların en büyük bombası olur. Antrenörü aradım beğenmedik dedi. Milli Takım antrenmanları deneme tahtası değildir. Bu anlamda soru işareti var."