Yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dilmen, spor camiasındaki bazı isimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, "O zaman Beyaz TV'de Rasim Ozan Kütahlı'yı bize anlatıyorlardı. Rasim Ozan Kütahyalı, sen FETÖ sevdalısıydın. Boşnaklar meselesi var, biz niye tepki göstermedik ona. İlle konuşmak için Boşnak mı olmalı. Şimdi Osman Gökçek'in kanalında çıkıyor. Cumhurbaşkanı duyarsa saniye çıkmaz. Ama izleyenler Cumhurbaşkanı'na yazıyor. Sizler, Türk sporunun mikrobusunuz" dedi.

Dilmen'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Aziz Bey'i iyi tanırım, ben konuşursam farklı olur derdi bazen Fatih hoca da söyler. Kimseye saygısızlık yapmadan eleştiri yaparım. Bu yıl tuhaf bir durum oldu. Serdar Tatlı, daha önce MHK yönetimi kurulu görevi yapmış eski bir hakem MHK başkanı oldu. Benimde tanıdığım bir isim. Fakat bu durum farklı yorumlara neden oldu. 'Rıdvan Dilmen' sezonu olsun diye tweet atıldı. MHK başkanını diyelim ki ben getirdim, ne yaptılar hakemler daha iki hafta oldu"

Türkiye'de savcılıkların futbol camiasında 'Temiz Eller' operasyonu yapması lazım. Temsilciler, Federasyon temsilcileri ve ben dahil gazeteciler araştırmadan geçirilmesi lazım.

"BAKANIM SİZİ DE UYARMIŞ OLAYIM"

Bu arkadaş darbeyi kurtaran arkadaş var ya, Mehmet Aslan, Serdar Aydın'ın patronu. Mustafa Çalışkan bey de kitap yazıyor 15 Temmuz'da ilgili. İçeriğinde de İbrahim Bayram'ın bize anlattığını ona da anlatmış gibi. 14 Temmuz'da bu İbrahim Bayram arkadaş yurtdışına gidiyor. Korkak ödlek, 16'sında Çorlu'ya geliyor. Türkiye'de kahraman gibi dolaşıyor. Devlet bunu buluyor. Şunları hemen yollayın diyor. Bunlar gidiyor, çete dağılıyor. Ekmekleri de gidiyor. Bunları kamufle etmek için.

6 ay verirse mesele yapmayacaklar. Derken tuzağa düşenler de oluyor. Sayın Bakanım, sizi de uyarmış olayım. Saygılar sunarım ama sizi çok sevdikleri için koymuyorlar. O arkadaşların gazetelerinde en çok çıkan sizsiniz, çünkü sizin yanınında Refik Kağan'ı soktular. Bu arkadaş, Cumhurbaşkanı'na hakaret eden arkadaştır. Vatan haini, FETÖ sevdalısıdır. Bu arkadaşla yürümeye hakkınız yok. O Refik Kağan da bu çetenin üyesi. O zaman Beyaz TV'de Rasim Ozan Kütahlı'yı bize anlatıyorlardı. Rasim Ozan Kütahyalı, sen FETÖ sevdalısıydın. Boşnaklar meselesi var, biz niye tepki göstermedik ona. İlle konuşmak için Boşnak mı olmalı. Şimdi Osman Gökçek'in kanalında çıkıyor.

"CUMHURBAŞKANI DUYARSA SANİYE ÇIKAMAZ"

Cumhurbaşkanı duyarsa saniye çıkmaz. Ama izleyenler Cumhurbaşkanı'na yazıyor. Sizler, Türk sporunun mikrobusunuz. Darbe başarılı olmayınca maske taktığınız. Şimdi Galatasaraylılar ve Türkiye'deki herkes iyi izlesin beni. Fatih hocamız ile ayrıldığı günden beri görüşmüyoruz. Hocamı severim, küs oluruz ama gece kaçta evine gitsem, çayını içerim. Damatları bana bir şeyler yazmıştır. Gidişini Cumhurbaşkanı'na bağladılar.

Bu arada Galatasaray, Lucescu ile görüşüyor.

16 Temmuz'da Yıldırım Demirören, Cumhurbaşkanı'nı arıyor. Biz yapamıyoruz diyorlar, Cumhurbaşkanı da ne yaparsanız yapın diyor. Amaç Fatih Hoca'yı yollamak. Aman Abdullah Avcı'dan gelir diye ödleri kopuyor. Galatasaray'a değil de Milli Takıma getirelim bunu diyorlar. Bak Taraf gazetesi gibi hep algı. Sonra Şenol Güneş'le görüşüyorlar. Pardon ayın 18'nde… Yıldırım Bey, biz sizden memnunuz Fatih Hoca ile yolumuza devam edeceğiz diyor. Şenol Hoca ile yalandan konuşuyorlar.

YÖNETİM KURULU AYRILIĞI 6'NCI MADDEYE DAYANDIRDI

Başa gel, yönetim kuruluna. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören, Nihat Özdemir… Yazıyor, işte. Ali Dürüst, toplanıyorlar şu kararı veriyorlar. Federasyon ile Fatih Terim arasında imzalanan sözleşmenin 6'ncı madde uyarınca feshedilmesine karar verilmiştir. İmzalar yönetim kurulu tarafından. 6'ncı madde, öyle bir madde ki tazminat ödememek için… İş bu sözleşme, Fatih Terim'i suçluyor. Türkiye Futbol Direktörü tarafından fesheldildiği takdirde, erken tazminati ödemekle yükümlüdür. İş bu sözleşme federasyon tarafından fesheldiğinde federasyon para ödemekle yükümlü.

"NEDEN TEMİNAT VERİYORSUNUZ"

Haaa bitmiyor, Beinsport şirket midir, TFF senin babanın oğlu mudur? Nihat bey niye aldın teminatını. Diyelim ki Ukrayna'da inşaat yapılıyor, garanti alınıyor. Katar devletinden size ne. Neden teminat alıyorsunuz. Cumhurbaşkanı Ege'de Doğu Akdeniz'le uğraşırken, bir de sizinle mi uğraşacak. Geçin şike işlerini, yapmayın. 2010-2011'den sonra şike olmadı bir daha, her yere çekilebilir. Söylemeyin.

"BİZ Mİ LEKELİYORMUŞUZ TÜRK FUTBOLUNU"

İbrahim Seten'e mesaj atıyorsunuz, 2 dakika sonra döndü. Biz mi lekeliyormuşuz Türk futbolunu. Adım şikeye karışmadı. Emeğimle, ekmeğimle geldim. Allah'ıma şükürler olsun eleştirebilir insan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınım olmasından gurur duyarım. Yıllardır bu işi yapıyorum ben. Niye insanları yakayım ki, ama ben gururumla yaşıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'na binlerce kişi hakaret etmedi mi?

Ya bir şey söyleyeyim mi, sizin gibi mikroplar kazanacağına devlete çağrım var. Berat bey, Süleyman Soylu kimliklerimize, haberlerimize girin. Ne varsa ortaya çıksın.

İbrahim ve ekibi, bütün izleyicilerden rica ediyorum. Haklarınızı helal edin, bugün onları kendime ayırdım ama anlattıklarım gerçektir. Yarın adliyeye çağırırlarsa giderim. Boynumuz adaletten incedir. İzleyiciler hakkımızı helal etsin.